DesignHotellet

Vårt designhotell med förkärlek till Italiensk mat ligger mitt i centrala Värnamo och vi är ett franschise-hotell till Scandic. Det gör att du som hotellgäst får poäng för ditt boende i Scandics loyalitets-program, vår restaurang SinatraBaren är fristående men vi har avtalat att du kan använda din restaurang-voucher i restaurangen.

Hotellet är öppet dygnet runt och serverar varje morgon en härlig frukostbuffé för både dig som är morgonpigg eller vill passa på att sova ut. På buffén hittar du mycket av ekologiska, kravmärkta och fairtrade-märkta produkter. För dig som är allergisk har du en egen buffé där du tryggt kan göra dina val.

Du sover gott i något av våra 121 rum fördelade på 6 våningar. Vi bäddar med kuddar och täcken från tillverkning i Värnamo av Varnamo of Sweden. Hela hotellet med samtliga rum och utrymmen är en rökfri anläggning. Vi har många kategorier av rum, så du kan boka det som passar just din vistelse bäst. Vill du lyxa till det lite extra rekommenderar vi att du bokar någon av våra design-sviter Bruno Mathsson, Källemo eller Ihreborn. Vid bokning av sviterna bjuder vi även på entré till pågående utställning på Vandalorum som är Värnamos konst och designmuseum – väl värt ett besök.

Känn dig som hemma

Bland övriga rum som utmärker sig lite extra så vill vi gärna nämna:
Trio, inrett av Lennart på Trio Snickerier med konst från Thomas Müller.
Netflix, för dig som vill mysa på rummet med ställbara sängar och fri tillgång till Netflixs stora utbud av serier och filmer – popcorn ingår såklart!

Övriga designers som utmärker sig på vårt hotell är Lisa Bengtsson, Carolina Gynning, Fornasetti, Kartell, Gino Sarfatti, Louis Poulsen, Seletti och många, många fler.

Våra hissar är en historia i sig, installerade 1955 och var ett av de största samtalsämnena i Värnamo på den tiden, och gjorde att folk från orten kom in bara för att få prova åka något så exotiskt som hiss.

Det mest fotograferade i vårt hotell är vår trappa, som är hotellets stolthet. Den svävar i luften och är väldigt vacker med historier om alla gäster som vandrat i den.

Catering

öppettider

Om oss